Heippatirallaa!

Täällä sitä taas kirjoitellaan :) Kuvia tosin ei tähän postaukseen tule vaikka otinkin, koska koneessamme on USB laitteistossa vika :/ No, kerron nyt sitten ilman kuvia :)

Olimme siis Lapualla 25-26.7 ja Nöpö oli mukana :) Nöpöhän ei sitten yhtään ollut autossa hiljaa vaan miukui raukka koko ajan :) Vuorotellen piti sitä sitten sylissä pitää :) Olimme Lapualla konsertissa (teltassa) ja alku osan Nöpö vain nukkui ja sitten se rupesi kauheasti maukumaan. Olimme tädillä yötä joten hän vei Nöpön sitten kotiinsa jonne mekin menimme sitten konsertin jälkeen. Takaisin tulo matkalla Nöpö viihtyi paremmin, kun riehui mun kengissä :D Nöpö oli kotiin tullessaan ihan väsynyt ja nukkui pitkään :3

Tänään ostimme Misselle, Viirulle, Ninnille ja Nöpölle kaulapannat :) Nöpöllä on liilan värinen panta jossa kulkunen ja heijastinta. Ninnillä on samanlainen kuin Nöpöllä, mutta sininen.
Misse ja Viiru saivat sitten mustat nahkapannat jossa on timantteja ja kulkunen <3 Hauskan kuuloista kun kuuluu kilinää joka puolelta :D
Nöpö sai sitten vielä pallon ja hiiren, kun edellisen hiiren rikkoi heh :D

Kissakuva haasteeseenkin oli meidän tarkoitus osallistua, mutta ei kuvia saatu koneelle :(

KYSYMYS!
Onko normaalia jos 10 viikon ikäinen kissa (Nöpö) imee 1 vuoden vanhaa leikattua tyttökissaa (Ninniä) ? Se niin maiskuttelee ja kehrää vaikkei sieltä mitään tule :) Mikä neuvoksi?